Perspakket Ref. COM7

Promo
Perspakket

Omschrijving

Tijdens de Corona periode hebben een aantal journalisten van verschillende dag- en weekbladen onze producten getest en beoordeeld.
Met dit pakket bieden wij u een selectie aan van de producten die deze journalisten getest hebben.

In dit pakket heeft u de ingrediënten om zelf een pincho te maken.
Prik hiervoor de Olijven gevuld met ansjovis, een stukje ansjovis en de peper op een prikker. Heel gemakkelijk, en super lekker.

Verder kan u aan de slag met de Fidueà, maak hem klaar met de Chorizo Ibérico Bellota Vela, en serveer samen met een beetje All i Oli. Smakelijk !

Alle recepten kan je op onze website terug vinden.

Eigenschappen

1 x Sandro Desii, Fideuà con tinta de calamar, 250 g1 x Maldonado, Chorizo Ibérico bellota vela1 x Soincar, Fuet Casero Duroc1 x Sarasa, Olijven gevuld met ansjovsi, 240 g1 x Sarasa, Baskische peper op olijfolie 130 g1 x Codesa, Ansjovis 48 g1 x Herpac, Ventresca de Atún, 125 g1 x Ramón Franco, Sardinillas, 120 g1 x Priorat Natur, All i oli, 185g

Opmerkingen

Bewaartip: De ansjovis van codesa en de charcuterie moeten in de koeling bewaard worden.
€ 49,00€ 51,12(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share