Nieuws & Pers

30 / 10 / 2020
Net zoals onze klanten uit de restaurantsector en vele anderen, mijn collega’s op het werk, beleven we in ons bedrijf moeilijke en onzekere tijden. Vandaag denken we op de eerste plaats aan onze gezondheid en onze families. Mijn familie mis ik trouwens heel erg, want het vliegtuig nemen om mijn moeder eens goed vast te pakken of mijn broers die in Catalonië wonen, gaat nu niet.
Ik ben Maria Jané, oprichtster van La Buena Tierra. Sinds 2004 woon ik in België en houd ik me bezig met de selectie van de allerbeste Spaanse voedingsproducten voor tal van Belgische restaurants en winkels. Maar bij La Buena Tierra hebben we niet alleen een selectie van de beste Spaanse voedingsproducten, ook zijn we via mijn familie sterk verbonden met de wijnwereld, producenten van Catalaanse kwaliteitswijnen.
We hebben het onder meer over de wijnen van Jané Ventura, Autòcton, Acústic en Mas Vilella.

Blog : lees hier meer over mijn jeugd op Mas Vilella
13 / 10 / 2020
Haal het in Halen
Wist u dat u bij ons ook terecht kon met uw "Haal het in Halen" cadeaubon?
U kan bij ons terecht voor heerlijke Spaanse topproducten. Bent u op zoek naar een cadeaumand? Ook daar kunnen wij bij helpen, wij stellen deze samen naar uw smaak en budget.
12 / 06 / 2020
Ook Libelle wist de weg te vinden naar onze Spaanse producten.
06 / 06 / 2020
Bestel vandaag nog je vaderdagpakket.
25 / 05 / 2020
In de weekendeditie van Het Nieuwsblad / Het Belang van Limburg / Gazet van Antwerpen (16 mei 2020) werden enkele Apero boxen uitgetest, waaronder ook deze van La Buena Tierra
11 / 05 / 2020
Op 8 mei verscheen in de weekendkatern van Het Nieuwsblad / Het Belang van Limburg / Gazet van Antwerpen een artikel over verschillende leveranciers van de Belgische Topchefs. Wij zijn dan ook zeer trots hier bij te horen.
26 / 03 / 2020
Zin om gezellig met je huisgenoten te kunnen aperitieven in het weekend? Wij bezorgen ons top apéro pakket veilig bij u thuis.

𝗣𝗮𝗻 𝗳𝗲𝗼 𝟭𝟯𝟱𝗴 - 𝗥𝗼𝗺𝗲𝘀𝗰𝗼 - 𝗔𝗹𝗺𝗲𝗻𝗱𝗿𝗮 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗱𝗮 𝟭𝟮𝟬 𝗴𝗿 - 𝗔𝗰𝗲𝗶𝘁𝘂𝗻𝗮𝘀 𝗔𝗿𝗯𝗲𝗾𝘂𝗶𝗻𝗮 - Cava
38 €