Nieuws & Pers

24 / 02 / 2021
De chips van San Nicasio worden traag bereid en op een laag vuur, op basis van niet-genetisch gemodificeerde Spaanse aardappelen, roze Himalayazout en de beste extra virgen olijfolie van de D.O.P Priego de Córdoba, geproduceerd door Almazaras de la Subbética.
11 / 12 / 2020
Hallo,
Mijn naam is Anna Cuadrat, en samen met mijn man ben ik mede-oprichter van Priorat Natur S.L.
Priorat Natur maakt deel uit van ons levensproject. Het is onze grote droom, het bewaren en in stand houden van de culinaire tradities en de manier van leven in Priorat (Catalonië). We willen ons steentje bijdragen om deze streek te behouden en tegelijk meer duurzaam te maken.
30 / 10 / 2020
Net zoals onze klanten uit de restaurantsector en vele anderen, mijn collega’s op het werk, beleven we in ons bedrijf moeilijke en onzekere tijden. Vandaag denken we op de eerste plaats aan onze gezondheid en onze families. Mijn familie mis ik trouwens heel erg, want het vliegtuig nemen om mijn moeder eens goed vast te pakken of mijn broers die in Catalonië wonen, gaat nu niet.
Ik ben Maria Jané, oprichtster van La Buena Tierra. Sinds 2004 woon ik in België en houd ik me bezig met de selectie van de allerbeste Spaanse voedingsproducten voor tal van Belgische restaurants en winkels. Maar bij La Buena Tierra hebben we niet alleen een selectie van de beste Spaanse voedingsproducten, ook zijn we via mijn familie sterk verbonden met de wijnwereld, producenten van Catalaanse kwaliteitswijnen.
We hebben het onder meer over de wijnen van Jané Ventura, Autòcton, Acústic en Mas Vilella.

Blog : lees hier meer over mijn jeugd op Mas Vilella
12 / 06 / 2020
Ook Libelle wist de weg te vinden naar onze Spaanse producten.
06 / 06 / 2020
Bestel vandaag nog je vaderdagpakket.
25 / 05 / 2020
In de weekendeditie van Het Nieuwsblad / Het Belang van Limburg / Gazet van Antwerpen (16 mei 2020) werden enkele Apero boxen uitgetest, waaronder ook deze van La Buena Tierra
11 / 05 / 2020
Op 8 mei verscheen in de weekendkatern van Het Nieuwsblad / Het Belang van Limburg / Gazet van Antwerpen een artikel over verschillende leveranciers van de Belgische Topchefs. Wij zijn dan ook zeer trots hier bij te horen.