Vacuum Trays

Een Vacuümsysteem in een polycarbonaat deksel met een klep die men kan vastmaken aan de vacuümmachine om zo een gastronorm bak te vacumeren.

De ideale oplossing voor delicate ingrediënten, zoals slaatjes, vis of bereide gerechten die niet plat gedrukt mogen worden op het moment van vacumeren in een zak. Op die manier wordt het vacumeren direct gedaan, zonder noodzaak van vacuümzakken en zonder noodzaak om inert gas te injecteren.

Een zeer interessante toepassing in de patisserie, aangezien het vacuüm direct effect heeft op de bereidingen zodat je deze dadelijk kan invriezen bijvoorbeeld. Aangezien er een doorzichtig deksel is, kan men op elk moment controleren tot welk punt men vacumeert en kan men met precisie het proces stoppen.

Om het vacuümeffect te bekomen, moet met het deksel gebruiken met een gastronoombak (hieronder de tabel welke bak samengaat met het deksel). Belangrijk omdat er anders geen correcte sluiting en bijgevolg geen vacumering mogelijk is.

Er is ook een verbindingsslangetje tussen het deksel en de vacuümmachine. Deze verbindingsslang moet apart gekocht worden waar u ook uw vacuümtoestel gekocht heeft aangezien elk model een andere verbindingsslang heeft. Alle passen zonder probleem op het klepje van het deksel.
Vacuum Tray 1/1 + deksel

Vacuum Tray 1/1 + deksel

Vacuum Tray 1/2 Tray + deksel

Vacuum Tray 1/2 Tray + deksel

Vacuum Tray 1/3 + deksel

Vacuum Tray 1/3 + deksel