Herpac

Herpac is een klein familiebedrijfje met een traditie van meer dan dertig jaar. Herpac staat in de streek bekend om zijn topkwaliteit.
De familie Pacheco kiest altijd voor de meest verse tonijn (yellowfin). Mojama wordt van het kostbaarste deel van de tonijn gemaakt, namelijk de lomo of het haasje. Wanneer de vis is schoongemaakt, wordt hij lichtjes gezouten en in de buitenlucht gedurende vijftien à dertig dagen gedroogd.


Een tweede specialiteit van Barbate zijn de superlekkere ansjovissen. Herpac selecteert de ansjovissen in Cantabrië, aan de groene noordkust.
       
 pic_mojama-okokok-0175
Anchoas del Cantábrico

Anchoas del Cantábrico "extra 0"

Top ansjovis uit Cantabria in extra virgin olijfolie van Herpac
€ 75,03
Boquerones en aceite de olivia

Boquerones en aceite de olivia

Gemarineerde ansjovis op azijn.
€ 24,27
Ventresca de Atún - 125 g

Ventresca de Atún - 125 g

Buikspek van tonijn van Herpac
€ 7,49
Ventresca de Atún - 550 g

Ventresca de Atún - 550 g

Buikspek van tonijn van Herpac
€ 25,86
Sardines en aceite y vinagre 500 g

Sardines en aceite y vinagre 500 g

Sardines op olijfolie en azijn
€ 24,37
Herpac, Paté de Mojama - 105g

Herpac, Paté de Mojama - 105g

Dit is de paté van Mojama: Mojama die je kunt smeren, uitsluitend op basis van natuurlijke ingrediënten. Voor deze smeerpastei worden eerst ajuin en spek aangestoofd in olijfolie. ...
€ 5,82