Catalogus » Terroir producten » Combinatie pakketten

Combinatie pakketten

Naargelang uw budget kunnen wij u steeds een voorstel doen. Dit kan een pakket met top Spaanse terroir producten zijn, of een combinatie hiervan met mooie wijnen of cava.

Wij voorzien bij iedere pakket een fiche met hierop de uitleg over de producten en de wijnen.  Deze fiche kan gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf.

Onze geschenkmanden maken wij in herbruikbare zwarte mandjes die wij hebben in verschillende formaten. (bvb, kleenexdoos, winkelmand, …)

Voor een vrijblijvende offerte kan u mailen naar info@labuenatierra.be

Promo
Perspakket

Perspakket

Tijdens de Corona periode hebben een aantal journalisten van verschillende dag- en weekbladen onze producten getest en beoordeeld. Met dit pakket bieden wij u een selectie aan van ...
€ 51,12€ 49,00
Promo
Klein tapa pakket  - met gratis Tapenade

Klein tapa pakket - met gratis Tapenade

Tapa pakket, ideaal voor bij het aperitief of als voorgerecht. De Cañas de pan Feo zijn artisanale grissini afkomstig uit de oudste bakkerij van Spanje. Ze worden nog één per é ...
€ 57,74€ 53,00
Promo
Apero pakket

Apero pakket

Het ideale pakket voor al uw aperitief momenten.
€ 38,83€ 38,00
Vinaigrette pakket

Vinaigrette pakket "Chardonnay"

Meng de ingrediënten (Zout met groene kruiden, Suiker, Chardonnay wijnazijn en olijfolie Neus) tot een vinaigrette, ideaal voor al uw salades af te werken.
€ 28,21
Vinaigrette pakket

Vinaigrette pakket "balsámico de P.X."

Meng de ingrediënten (Zout met peper, Suiker, Balsámico de P.X.en olijfolie Rosta) tot een vinaigrette, ideaal voor al uw salades af te werken.
Promo
Tapa pakket - met gratis fles Vinyes Roses 2018

Tapa pakket - met gratis fles Vinyes Roses 2018

Dit tapa pakket brengt je meteen in een zonnige Spaanse vibe. Ontvang bij dit pakket een fles Jané Ventura, Vinyes Roses 2018 twv 10.46 € gratis
€ 110,42€ 100,00