Catalogus » Terroir producten » Kazen » Manchego

Manchego

Quesos Gómez Moreno is een familiebedrijf dat reeds meer dan een eeuw Manchegokazen maakt op een artisanale manier. Dankzij hun enorme ervaring en met de meest moderne installaties maken ze vandaag kazen van topkwaliteit met een onvergelijkbare smaak, onder de merken Gómez Moreno en Carpuela, kazen met de beschermde oorsprongsbenaming van de D.O.P. Queso Manchego.

De sleutel van hun succes zit hem in de strenge selectie van de melk: zuivere schapenmelk van Manchega-schapen van hun eigen schapenhouderij, schapen die geboren worden en opgroeien in het typische klimaat van La Mancha en gevoed worden met natuurlijke grassen, planten en kruiden. De zorg die de schapen krijgen en de gezonde voeding die ze eten, zorgen ervoor dat de kazen van Gómez Moreno en Carpuela, op basis van zuivere schapenmelk, onvergelijkbaar zijn van smaak en kwaliteit.

De dagelijkse controles op gebied van gezondheid en hygiëne, gedurende het volledige productieproces, de zorgvuldige rijping van de kazen, de inspanningen en het engagement van het bedrijf, zorgen ervoor dat de kazen van Carpuela en Gómez Moreno gesmaakt worden door de meest verwende fijnproevers en gezien worden als echte culinaire specialiteiten, zowel lokaal als in de rest van Spanje en zelfs in het buitenland, waar de merken Carpuela en Gómez Moreno synoniem staan voor smaak, puurheid en de kaastraditie van La Mancha.

New
Don Gregorio - Belegen Manchego

Don Gregorio - Belegen Manchego

Deze gepasteuriseerde en belegen Manchegokaas (semi-curado) van Don Gregorio bezit een rijping van 2 tot 4 maanden. Hij wordt artisanaal gemaakt en is op basis van gepasteuriseerde ...
€ 9,86
New
Queso de oveja curado al romero

Queso de oveja curado al romero

Deze artisanale schapenkaas gerijpt met rozemarijn verenigt de onvergelijkbare smaak van de kazen van Gómez Moreno met de aroma’s van natuurlijke planten en kruiden waarmee de scha ...
€ 16,67