Specials

Natuurlijke extracten die delicate texturen creëren en die de eigenschappen van verschillende bereidingen kunnen verbeteren of benadrukken (dichtheid, glans, smaak, kleur, …). Deze eenvoudig te gebruiken producten toveren uw gerechten om tot speciale creaties door het gebruik van zand, stenen, bloemen, toffees, mozzarella, gnocchi, confituren,…
Agalita

Agalita

Eerste keus eetbare witte klei van een grote zuiverheid. Ze kan in diverse bereidingen gebruikt worden: als eetbare bekleding van gekookte gerechten, als een aromatische parel die ...
Kuzu

Kuzu

Kuzu: Zetmeel uit de wortel van de Pueraria Montana var Lobata. Zijn neutrale smaak en zijn doorschijnendheid zijn perfect om delicate aroma’s uit te werken. Koud opgelost en volge ...
Lactose

Lactose

Lactose: Dit is een disacharide die aanwezig is in melk en wordt gevormd door glucose en galactose. Hiermee kunnen we bereidingen maken die lijken op suiker maar die toch weinig su ...
Calx

Calx

Permet de cuire des fruits et des légumes avec leur propre jus; leur surface devient moelleuse, tandis que l’intérieur prend la consistance d’une purée