Catalogus » Terroir producten » Chips » Chips, Flor de Trufa 150 g
« vorige overzicht volgende »

Chips, Flor de Trufa 150 g Ref. NIC5

Chips, Flor de Trufa 150 g

Omschrijving

Chips met truffel

De chips van San Nicasio worden traag bereid en op een laag vuur, op basis van niet-genetisch gemodificeerde Spaanse aardappelen, roze Himalayazout en de beste extra virgen olijfolie van de D.O.P Priego de Córdoba, geproduceerd door Almazaras de la Subbética.

Na jaren va onderzoek en een intensieve zoektocht naar de beste ingrediënten, ontwikkelde San Nicasio een heerlijke chips met extra virgin olijfolie, roze Himalayzout en gedroogde truffel

Eigenschappen

TRAAG, OP EEN ZACHT VUUR EN AAN EEN LAGE TEMPERATUUR: door de combinatie van een traditionele frituurketel en een pan, gekoppeld aan een innovatief proces om extra virgen olijfolie te gebruiken op lage temperatuur (die zeer regelmatig ververst wordt), blijven alle voordelen op het vlak van gezondheid en voedingswaarden van de ingrediënten bewaard.ZONDER BEWAARMIDDELEN, ADDITIEVEN OF TOEGEVOEGDE SUIKERS: de chips van San Nicasio zijn geschikt voor personen met voedselintoleranties. Eenvoudig, natuurlijk en met ingrediënten van topkwaliteit: aardappelen, extra virgen olijfolie en zout. Zonder sporen van lactose en glutenvrij.

Opmerkingen

Glutenvrij
Lactosevrij
€ 4,75(Incl. BTW)
Share