NIEUW in ons gamma - Chips


SAN NICASIO chips Open de zak, sluit je ogen en adem diep in…

 

De chips van San Nicasio worden traag bereid en op een laag vuur, op basis van niet-genetisch gemodificeerde Spaanse aardappelen, roze Himalayazout en de beste extra virgen olijfolie van de D.O.P Priego de Córdoba, geproduceerd door Almazaras de la Subbética.
Na jaren van onderzoek en een intensieve zoektocht naar de beste ingrediënten, ontwikkelde San Nicasio drie natuurlijke smaken door eenvoudigweg aan de reeds heerlijke chips met extra virgen olijfolie en roze Himalayazout Pimentón de la Vera (met D.O.P.), zwarte peper of gedroogde truffel toe te voegen.
Het bedrijf San Nicasio bevindt zich in Andalousië, daar waar de fantastische olijfolie van Priego de Córdoba vandaan komt en waarvan de oorsprong teruggaat tot in in de preromaanse tijd. De gastronomie van Priego de Córdoba bezit enkele schitterende voorbeelden van oeroude culinaire tradities en recepten. Olijfolie en mediterrane groenten, rechtstreeks vanuit de moestuin, vormen de perfecte basis voor gezonde gerechten boordevol smaak.
Te midden van de bergachtige provincie Cordoba deed Rafael de Rosal jarenlang onderzoek om een gezonde snack te ontwikkelen, een gloednieuw concept op basis van avant-gardistische culinaire technieken en de beste ingrediënten ter wereld.

Het topingrediënt van de San Nicasio chips is ongetwijfeld de extra virgen olijfolie met beschermde oorsprongsbenaming (DOP) van Priego de Córdoba, afkomstig van Almazaras de la Subbética, de coöperatie die wereldwijd aanzien wordt als een van de beste olijfoliemakerijen en reeds tal van prijzen in de wacht sleepte op de meest prestigieuze internationale wedstrijden.

De zakken chips worden onder beschermende atmosfeer hermetisch afgesloten, waardoor het product langer kan bewaard worden en de versheid van de basisingrediënten perfect behouden blijft. De opvallende roze zak van de San Nicasio chips is voortaan een referentie, te vinden in de betere delicatessenzaken, hotels en toprestaurants.

 

EEN GEZONDE BEREIDING

TRAAG, OP EEN ZACHT VUUR EN AAN EEN LAGE TEMPERATUUR: door de combinatie van een traditionele frituurketel en een pan, gekoppeld aan een innovatief proces om extra virgen olijfolie te gebruiken op lage temperatuur (die zeer regelmatig ververst wordt), blijven alle voordelen op het vlak van gezondheid en voedingswaarden van de ingrediënten bewaard.
NIVEAU VAN ACRYLAMIDE: het acrymalidegehalte van San Nicasio chips zit gevoelig lager dan deze van gelijkaardige producten op de markt.
ZONDER BEWAARMIDDELEN, ADDITIEVEN OF TOEGEVOEGDE SUIKERS: de chips van San Nicasio zijn geschikt voor personen met voedselintoleranties. Eenvoudig, natuurlijk en met ingrediënten van topkwaliteit: aardappelen, extra virgen olijfolie en zout. Zonder sporen van lactose en glutenvrij.
BESCHERMDE VERPAKKING: de ondoorzichtige en sterke zak wordt onder een beschermende atmosfeer gesloten en zorgt ervoor dat de natuurlijke bewaring – de extra virgen olijfolie – van het product niet oxideert in contact met de lucht en het licht. Met deze verpakking wordt elke abnormale smaak of geur uitgesloten.


Nu beschikbaar via onze webshop.