La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
«
Terug
Mojama met Avocado
Mojama opgelegd in Visbouillon met avocado en Pimientos del Piquillo en vinaigrette.
Ingrdiënten:
Avocado
Zout met groene kruiden (SI22)
Pimiento del piquillo (LAC3)
Mojama (HE1)
Visbouillon
Vinaigrette van 50% Sushiazijn, 50%
Chardonnay azijn (VN9)
, suiker, zout met groene kruiden
Werkwijze:
Schil de avocado en snij hem in schijfjes, afkruiden met het zout met groene kruiden. Leg hierop enkele stukjes van de Pimientos del Piquillo.
Laat de Mojama ongeveer een 15 tal minuten weken in visbouillon. Leg de Mojama daarna op de avocado en pimientos del piquillo en werk af met een vinaigrette van 50% sushiazijn, 50% chardonnay azijn, een beetje suiker en zout met groene kruiden.
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!