La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
«
Terug
Sherry azijn spheric
Benodigdheden:
Algin Bad
1000 gr gedemineraliseerd water
5 gr Algin
Mix de helft van het water met de 5 gr Algin.
Voeg tijdens het mixen de overige helft water toe.
Laat alles voor een nacht rusten in de frigo.
75 gr Sherry azijn reserva
100 gr water
100 gr suiker
1.5 gr zilverpoeder
7.5 gr gluco
3 gr Xantana
• Maak een simpele siroop van water en suiker.
• Eenmaal de siroop is afgekoeld, de gluco, met behulp van een mixer erin verdunnen.
• Voeg de Sherry azijn reserva en het zilverpoeder toe. Alles goed mixen.
• Mix de Xantana voor ongeveer 1 minuut en voeg toe.
• Laat 8 uur rusten
• Vorm de spheren in het algin bad met behulp van de 2.5ml lepel.
laat de spheren 1 tot 2 minuten in het algin bad liggen.
• Reinig met gedemineraliseerd water en bewaar de spheren in olijfolie of een simpele siroop.
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!