Agenda 2017


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lente degustatie bij La Buena Vida te Mol


De lente is in aantocht! Het ideale seizoen om samen te komen en te genieten van enkele tapas en een goed glas wijn.
Op 25, 26 en 27 maart organiseert La Buena Vida (dé referentie voor wijnen uit Spanje) zijn grote Lentedegustatie in Mol. La Buena Tierra doet zoals steeds ook weer mee met een groot assortiment Spaanse terroirproducten in degustatie.

Tijdens deze degustatie kan u alvast enkele ideetjes komen opdoen. Wat denkt u van een grissini “Pan feo” met een stukje Iberische Bellotaham? Of een toast met kaas en confituur van piquillo? En kent u onze klassieker al? De combinatie van ansjovis met confituur van tomaat.

Zoals steeds kan u ook onze olijfolies van Priorat Natur, olijven, confituren, charcuterie van Bellota-kwaliteit en een assortiment kazen van Montbru degusteren.

Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen.
Maria en het La Buena Tierra team----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------