Herpac

Herpac is een klein familiebedrijfje met een traditie van meer dan dertig jaar. Herpac staat in de streek bekend om zijn topkwaliteit.
De familie Pacheco kiest altijd voor de meest verse tonijn (yellowfin). Mojama wordt van het kostbaarste deel van de tonijn gemaakt, namelijk de lomo of het haasje. Wanneer de vis is schoongemaakt, wordt hij lichtjes gezouten en in de buitenlucht gedurende vijftien à dertig dagen gedroogd.


Een tweede specialiteit van Barbate zijn de superlekkere ansjovissen. Herpac selecteert de ansjovissen in Cantabrië, aan de groene noordkust.
       
 pic_mojama-okokok-0175
Anchoas del Cantábrico

Anchoas del Cantábrico "extra 00"

Top ansjovis uit Cantabria in extra virgin olijfolie van Herpac
Boquerones en aceite de olivia

Boquerones en aceite de olivia

Gemarineerde ansjovis op azijn.
Ventresca de Atún - 125 g

Ventresca de Atún - 125 g

Buikspek van tonijn van Herpac
Ventresca de Atún - 550 g

Ventresca de Atún - 550 g

Buikspek van tonijn van Herpac