Mugaritz Experiences

Mugaritz Experiences is een gamma van granen (SEEDS), speciale ingrediënten (SPECIALS) gecreëerd door Andoni Luis Aduriz van Mugaritz, geproduceerd en gepromoot door Solegraells.

« Mugaritz Experiences combineert de meest veelzijdige specerijen om met het grootste gemak een handig en ingenieus resultaat te bereiken. »

Mugaritz Experiences verzamelt ingrediënten uit verschillende culinaire culturen en integreert deze in de technieken die door Mugaritz werden ontwikkeld.

Deze granen, extracten, bloemen, essences en specerijen zorgen voor een unieke wereldreis doorheen aroma’s en brengen hulde aan de natuur door hun verrassende maar toch eenvoudige texturen.
DVD 60 recepten

DVD 60 recepten

60 Simple and Surprising Recipes
Agalita

Agalita

Eerste keus eetbare witte klei van een grote zuiverheid. Ze kan in diverse bereidingen gebruikt worden: als eetbare bekleding van gekookte gerechten, als een aromatische parel die ...
Black Quinoa (Zwarte quinoa)

Black Quinoa (Zwarte quinoa)

Zwarte Quinoa (Black Quinoa): Deze granen uit de Andes hebben grote voedzame kwaliteiten. De kleine zaadjes kunnen gebruikt worden in gesuikerde (koekjes of taartbeslag) of gezoute ...
Linum

Linum

Linum (Linum): Korrels rijk aan oplosbare en onoplosbare vezels. De smaak doet denken aan gegrilde zonnebloem en hun hoog oliegehalte is perfect om aroma’s over te brengen. Gegrild ...
Linum

Linum

Linum (Linum): Korrels rijk aan oplosbare en onoplosbare vezels. De smaak doet denken aan gegrilde zonnebloem en hun hoog oliegehalte is perfect om aroma’s over te brengen. Gegrild ...
Black Quinoa

Black Quinoa

Zwarte Quinoa (Black Quinoa): Deze granen uit de Andes hebben grote voedzame kwaliteiten. De kleine zaadjes kunnen gebruikt worden in gesuikerde (koekjes of taartbeslag) of gezoute ...
Kuzu

Kuzu

Kuzu: Zetmeel uit de wortel van de Pueraria Montana var Lobata. Zijn neutrale smaak en zijn doorschijnendheid zijn perfect om delicate aroma’s uit te werken. Koud opgelost en volge ...
Lactose

Lactose

Lactose: Dit is een disacharide die aanwezig is in melk en wordt gevormd door glucose en galactose. Hiermee kunnen we bereidingen maken die lijken op suiker maar die toch weinig su ...
Calx

Calx

Permet de cuire des fruits et des légumes avec leur propre jus; leur surface devient moelleuse, tandis que l’intérieur prend la consistance d’une purée