Kookdemo

La Buena Tierra organiseert demo’s in uw restaurant met chef-patissier demonstrateur Piet Van Steenbergen.

U kan zelf het thema en de datum bepalen.

De demo’s kunnen doorgaan in uw restaurant, in de voormiddag (van 9u tot 12u) of in de namiddag (van 14u tot 17u) van maandag tot vrijdag. De demo’s kunnen ook doorgaan in onze locatie in 3545 Zelem (tegen Diest).


Mogelijke thema’s:
-Nieuwigheden
-Nieuwe technieken met Texturas elBulli.
-Mugaritz Experiences
-Obulato (eetbaar papier)
-Transglutaminasa Activa EB & GS en Palatinose suiker
-Garen op lage temperatuur met Roner
-Greenstar (sapcentrifuge)
-Droger Ezidri en Croquanter
-Lyosabores van Albert en Ferran Adrià
-Andere nieuwe technieken
- .....

De demo kan volledig volgens uw behoeften samengesteld worden, op basis van de toestellen en producten die u bij La Buena Tierra heeft gekocht. En wordt georganiseerd voor de chef en het personeel van de keuken.

Prijs op aanvraag
Deze categorie bevat nog geen producten