Surprises

De meest bijzondere eigenschap van deze producten is dat ze onmiddellijk gebruikt kunnen worden, puur of in combinatie met andere ingrediënten. Hoewel elk product verschillende kenmerken heeft, is er toch een gemeenschappelijke noemer: de textuur. Die textuur is speciaal en uniek voor ieder product: bruisend voor Fizzy, licht voor Malto en krokant voor Crumiel. Smaken en texturen die een fantastische en verrassende uikomst bieden bij de afwerking van zowel hartige als zoete gerechten.
Textura - Malto

Textura - Malto

Malto is een product op basis van maltodextrine, een carbohydraat dat ontstaat bij de splitsing van zetmeelmoleculen, in dit geval tapioca. Malto heeft een laag zoetstofgehalte en ...
Textura - Crumiel

Textura - Crumiel

Dit product uit de lijn Surprises biedt koks schitterende, en tot hiertoe ondenkbare mogelijkheden: het handige gebruik van honing in kristalvorm. Dankzij Crumiel kan je de smaak v ...
Textura - Fizzy

Textura - Fizzy

Fizzy zijn dikke, langwerpige korrels die je zo kan gebruiken: puur of opgelost in water. Toch stellen wij ook graag wat minder voor de hand liggende combinaties voor. Doop de hele ...
Textura - Trisol

Textura - Trisol

Trisol is een oplosbare vezel op basis van tarwe. Dit product leent zich uitstekend om frituurdeeg of tempura te maken. Het resultaat is lekker knapperig en niet vet. Trisol is ook ...
Textura - Crutomat

Textura - Crutomat

Crutomat: krokante, gedroogde tomatenvlokken. De tomaten hebben een intense, aantrekkelijke oranjerode kleur. Crutomat is niet zurig. Voeg met Crutomat de rijke smaak van tomaten e ...
Textura - Yopol

Textura - Yopol

Deze yoghurtpoeder geeft een unieke smaak aan alle bereidingen waarbij het moeilijk is om natuuryoghurt te gebruiken. Yopol kan je onder andere mengen met gevriesdroogde vruchten. ...
Textura - Azuleta

Textura - Azuleta

Azuleta is een suiker met de smaak, aroma en de kleur van een viooltje. Het kan gebruikt worden om een karakteristieke bloemige touch te geven aan de verwerking van allerlei banke ...
Textura - Manitol

Textura - Manitol

Manitol is een geurloze, glasheldere polyol verkregen uit fructose, of uit suikers van algen of schimmels. Het heeft een lage hydroscopiciteit en neemt geen vocht op. Het heeft een ...
Textura - Sparkys

Textura - Sparkys

Sparkys zijn kleine amberkleurige stukjes caramel die in contact met vocht exploderen. Bij talijke preparaten hebben zijn een klak en fizzing effect, wat een unieke krokante en bru ...
Textura - Choco Sparkys

Textura - Choco Sparkys