Kookdemo 28 mei 2018

Op maandag 28 mei 2018 organiseren wij een demo met onze Chef Piet Vansteenbergen in onze Showroom te Zelem.

Piet zal u deze dag meer uitleg geven over de nieuwe producten in het Newtex gamma (Agar+, Cold Gel, …) , Texturas elBulli, Mugaritz, en de verschillende granen.

In de voormiddag gaat hij aan de slag met de Newtex producten, Texturas elbulli en Mugaritz.
Hij zal verschillende basis technieken uitleggen, en zal deze ook combineren met onze terroir producten. Zo krijgt u meteen ook enkele toffe ideeën om eventueel op de kaart te zetten.
Ook het gebruik van de mallen van Malfoodshaping komt tijdens deze demo aan bod.

Voor de mensen die onze Spaanse Terroir producten beter willen leren kennen, geven wij de mogelijkheid om tijdens de middagpauze een ruim assortiment van deze producten te proeven.

In de namiddag verdiepen we ons wat meer in de verschillende graansoorten (Kamut, Boekweit, Teff, Amarant … om er maar enkele te noemen).
Granen zijn nog steeds aan een opmars bezig, en je kan er zoveel meer mee dan alleen maar koken. Samen ontdekken jullie de verschillende mogelijkheden met deze granen.


Wanneer: Maandag 28 mei 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: La Buena Tierra, Sint-Jansbergstraat 8, 3545 Zelem
Kostprijs: 40€ (excl. btw)



Inschrijven voor deze kookdemo kan u door te mailen naar elke@labuenatierra.be
Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt.