De lente is in aantocht! Het ideale seizoen om samen te komen en te genieten van enkele tapas en een goed glas wijn.
Op 19,20 en 21 maart organiseert La Buena Vida (dé referentie voor wijnen uit Spanje) zijn grote Lentedegustatie in Mol. La Buena Tierra doet zoals steeds ook weer mee met een groot assortiment Spaanse terroirproducten in degustatie.

Tijdens deze degustatie kan u alvast enkele ideetjes komen opdoen. Wat denkt u van een grissini “Pan feo” met een stukje Iberische Bellotaham? Of een toast met kaas en confituur van piquillo? En kent u onze klassieker al? De combinatie van ansjovis met confituur van tomaat.

Nieuw in ons gamma zijn onze parels. Tijdens de degustatie kan u onze Perlas Wakame en Perlas met Forvm azijnen komen ontdekken. Deze parels zijn ideaal om je gerechten mee af te werken en zorgen voor een ware smaakexplosie zodra ze openbarsten.

Zoals steeds kan u ook onze olijfolies van Priorat Natur, olijven, confituren, charcuterie van Bellota-kwaliteit en een assortiment kazen van Montbru degusteren.

 

Zaterdag 19 maart 2016 (14.00 - 20.00)
Zondag 20 maart 2016 (13.00 - 19.00)
Maandag 21 maart 2016 (14.00 - 20.00)

Locatie: La Buena Vida, Verlipark, Unit B1.26, Lichtstraat, 2400 Mol.


Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen.
Maria en het La Buena Tierra team